10 april, 2018

Mestermøtet

Hadde det vært boksing ville man sagt at alle belter er satt i spill. For når Bislett Alliansen i dag offentliggjør halve feltet på 400 meter hekk under årets Oslo Bislett Games er alle regjerende mestere klare.

I tillegg til vår egen superhelt og verdensmester Karsten Warholm snakker vi da om den regjerende olympiske mester Kerron Clement fra USA og regjerende europamester Yasmani Copello fra Tyrkia. Dette i tillegg til Europamesteren fra 2014; sveitseren Kariem Hussein.

- Et drømmefelt, sier Bislettgeneral Steinar Hoen.
- I tillegg til at det er et mestermøte har vi jo hele pallen fra London-VM sist sommer, med Karsten, Copello og Clement.
- Nå er fire av åtte baner belagt, men vi har fortsatt plass til de som er best i begynnelsen av sesongen, sier Hoen som ønsker å servere det beste hekkefeltet i verden torsdag 7. juni.
400 meter hekk står jo blant annet på programmet for Diamond League-åpningen i Doha og i Roma, hvor Karsten etter all sannsynlighet gjør sin sesongdebut på distansen. Men med norsk verdensmester sist sommer er et oppgjør på «The World Record Track» noe helt spesielt.